Om mig

Som hundefører har jeg bla. erfaringer fra brugshundesporten (DcH kl-A, NM i Spor), rundering/eftersøgning, DKK LP Lydighed, schweissspor, jagthundesporten. I den forbindelse har jeg et bredt kendskab til mange forskellige færdigheder, discipliner og hunderacer.
Holder selv Korthåret Hønsehund i dag og haft en helt fantastisk Weimaraner i 12 år, som var en aktiv konkurrence hund og bedste makker på jagt de sidste år.

Jeg er stor fan af belønningsbaseret træning, klikker eller markør, shaping, premacs, target, delmomenter og baglænskædning for at nævne nogle effektive værktøjer.

Deltaget i mange kurser bla. indenfor konkurrencelydighed, rundering/eftersøg, søg, spor, markering, apportering, ro i opfløj, stand, stopsignal, hundens indlæringsprincipper, belønningsstrategi, instruktionsteknik…

Nyeste uddannelser Klikkerinstruktør Canis.No, 1 årig udd. Jagthundeinstruktør Danmarks Jægerforbund

Videbegærlig og altid på “jagt” efter opdateringer/ny viden baseret på forskning omkring hundeadfærd og indlæringsteorier samt hundens unikke næsearbejde/lugtdiskriminering.

Sneppejagt
Bekkasin jagt

Jeg er fascineret af de stående fuglehunde, men interesserer mig for alle typer jagthunderacer, jagtformer og ikke mindst skydesporten.